Leuk Afvallen met 200 Exotische Recepten

Afvallen lastig? Welnee! Met dit kookboek wordt diëten hartstikke makkelijk! Gebaseerd op de beste voedingstheorieën en boordevol lekkere afslankrecepten die super eenvoudig te bereiden zijn.

In 220 pagina’s worden er meer dan 200 handige recepten voor natuurlijk gewichtsverlies uit Azië, Midden-Oosten en Zuid-Amerika beschreven. 100% goedgekeurd door Leuk Afvallen!

  • Unieke Introductiekorting: Van €24,95 voor €14,95!
  • Direct downloaden in ePub, MOBI en PDF formaat
  • Geschikt voor iedere Computer, Tablet of eReader

Leuk én Makkelijk Afvallen met Lekkere Recepten

Met dit kookboek heb je onder meer voordeel van:

Number1

Pure en Gezonde Voeding

Met de doordachte recepten eet je meer natuurlijk en gezond.
Number2

Koolhydraatarme Recepten

Een focus op recepten met weinig koolhydraten die toch vullend zijn.
Number3

Beperkte Calorieën

Geen saaie calorietelling maar eenvoudig en snel afvallen.
Number4

Vitaminen en Mineralen

Boordevol goede voedingsstoffen die je helpen bij je dieet.
Number5

Alleen Goede Vetten

Geen slechte verzadigde vetten maar juiste onverzadigde vetten.
Number6

De Focus Op Genieten

Met de smakelijke recepten wordt gewicht verliezen leuk én lekker!

Direct & Eenvoudig Downloaden

Ons bestelproces is simpel en snel

Wanneer je vandaag via deze website bestelt heb je je bestelling direct in huis. De betaling is uiteraard eenmalig. Andere voordelen:

  • Een aantrekkelijke introductiekorting van meer dan 40%
  • Een superhandige layout zodat je het overal kunt lezen
  • Het boek is geschikt voor iedere Computer, Tablet of eReader
  • Direct beschikking over PDF, ePub en Mobi formaten
  • Er zijn geen extra verzendkosten of verwerkingskosten
  • Je kunt betalen met iDeal, Creditcard of via Paypal
  • Een 30-daagse niet goed-geld terug garantie

Let op: Onze speciale introductiekorting geldt voor een beperkte periode. Mis het dus niet!

Een Aantal Voorbeeldrecepten

‘Dit receptenboek bevat onder meer heerlijke gerechten uit Japan, China, Korea, Vietnam, Thailand, India, Indonesië, Colombia, Peru, Argentinië, Brazilië, Cuba, Turkije, Libanon, Israël, Iran, Marokko en Mexico.
Voor ieder wat wils dus!’

Suzanne van der Linden – Auteur

Waarom Exotische Recepten?

Een bijzonder kookboek met recepten die niet alleen slank én gezond zijn, maar ook je smaakpapillen zullen verrassen. Andere belangrijke redenen waarom wij dit boek geschreven hebben zijn:

Een Diverser Dieet

Het kookboek is door een grote variatie aan slanke én lekkere recepten een sterke aanvulling op generieke kookboeken.

Puur Slanke Recepten

De gerechten in het boek komen uit landen met een échte eetcultuur en veel aandacht voor gezonde voeding.

Afwisseling Gunstig

Met een dieet vol variatie zul je sneller en effectiever gewicht verliezen én houden. Verander van spijs en je valt af!

Gewoon Erg Lekker

De exotische recepten in dit boek zijn gewoon super lekker en eenvoudig klaar te maken. Zo wordt afvallen weer leuk!

Uniek Aanbod! Bestel nu de 2019 editie van €24,95 voor €14,95 !

Deze aanbieding geldt voor een beperkte periode.

Wat Kun Je Van Dit Kookboek Verwachten?

Met Lekkere Recepten Eenvoudig en Snel Gewicht Verliezen

Heerlijke Gerechten – Het kookboek is onderverdeeld naar 3 interessante culinaire regio’s van de wereldkeuken: Azië, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten. Binnen deze 3 delen is er een verdere onderverdeling gemaakt op land. Zo worden in het boek vele recepten beschreven uit China, Japan, Vietnam, Indonesië, India, Thailand, Korea, Brazilië, Colombia, Mexico, Cuba, Peru, Argentinië, Turkije, Marokko, Iran, Israël en Libanon. Dit zorgt ervoor dat er een grote verscheidenheid is aan lekkere recepten en als je dat wilt iedere avond écht wat anders dus.

Puur en Bijzonder Eten – In het kookboek hebben wij gekozen voor een “exotische” invalshoek omdat wij vinden dat de wereldkeuken zoveel bijzondere gerechten te bieden heeft die niet alleen lekker zijn, maar ook nog eens erg kunnen helpen bij het proces van gewichtsverlies. Veel culinaire tradities leggen immers de nadruk op zelf bereid, eerlijk en puur eten. De recepten in ons kookboek zijn daar een perfecte weerspiegeling van.

Simpel en Voedzaam – Er is binnen het boek een onderscheid gemaakt naar recepten die makkelijke te bereiden zijn voor een doordeweekse maaltijd, en recepten die wat meer tijd kosten maar erg bijzonder zijn. Bij de keuze voor de recepten is ook rekening gehouden met diversiteit van voedingsstoffen en smaken. Dit zorgt ervoor dat je niet in dezelfde soort voeding blijft hangen, wat op den duur je dieet eentonig kan maken. Uiteraard is hierbij ook rekening gehouden met vegetariërs. Deze recepten worden speciaal aangegeven in het boek.

Eenvoudige Instructies – Je zult in dit kookboek geen eentonige en nietzeggende staatjes vinden met voedingswaarden of calorieën. Het is wetenschappelijk bewezen dat rigide diëten niet effectief werken en dat de beste manier om af te vallen een natuurlijk proces is. Dat wil zeggen, je verandert je stijl van eten en leven, maar je houdt nog steeds plezier in beiden. Immers, als je plezier in iets hebt dan houd je het veel makkelijker vol.

Genieten van Afslanken – De focus ligt dus vooral op leuke recepten, die lekker zijn, slank én ook nog eens supergezond. Wij richten ons op gezonde voeding en op genieten van wat je eet. Wij hangen geen generieke theorie aan met betrekking tot gewichtsverlies, zoals enkel “caloriearm” of “koolhydraatarm” maar focussen ons op een combinatie van deze en meer verschillende theorieën, samen met het grondbeginsel dat natuurlijk, organisch voedsel een positieve werking heeft op de gezondheid van je lichaam.

De Beste Combinatie – In het kort, de recepten in de boek zijn slank door hun relatief lage hoeveelheid koolhydraten, relatief weinig verzadigde vetten. een gematigd aantal calorieën, het gebruik van natuurlijke ingrediënten, veel goede vitaminen en mineralen en, uiteraard, de focus op genieten. Als ook jij leuk en lekker wilt afvallen, direct bestellen dus!

Nog Meer Voorbeeldrecepten

Wat de Lezers Zeggen

Als wij je niet overtuigd hebben, misschien dat ons testpanel dat kan!

‘Heel erg leuk! Je zult met dit receptenboek voor jaren inspiratie hebben om altijd wat verrassends lekkers uit je keuken te laten doen komen.’

Marisca van de D. (Spijkenisse)
36 jaar

‘200 Exotische Afslankrecepten is niet alleen een heel erg leuk boek met bijzondere recepten, maar het is op dit moment ook nog eens een van de meest complete kookboeken voor iedereen die wilt afvallen.’

Johanna R. (Amsterdam)
53 jaar

‘Ik hoef niet eens echt gewicht te verliezen. Maar dit boek bevat zoveel lekkere recepten dat ik er gewoon zin in krijg om op dieet te gaan!’

Jasmijn de B. (Groningen)
33 jaar

Wil je ook Leuk en Lekker Afvallen?

Bestel dan vandaag nog 200 Exotische Afslankrecepten en ontvang meer dan 40% korting!

Nu nieuwe editie van €24,95 voor €14,95!

Ps 1. Deze kortingsactie is tijdelijk geldig en kan elk moment worden beëindigd. Daarna geldt de standaard prijs en vervalt deze aanbieding. Dus wacht niet te lang.

Ps 2. Je loopt geen risico. De betaling is eenmalig en en valt onder de 30-daagse niet goed-geld terug garantie. In het geval dat je niet tevreden bent over het boek dan storten wij zonder vragen of problemen het volledige bedrag direct terug.